dimarts, 5 de març del 2013

Amanida de cuscús amb taronja i menta

Ingredients:
1 tassa de cuscús
1 mica de sal
1 culleradeta d'oli d'oliva
2 taronges, pelades i tallades en rodanxes
1 manat de fulles de menta, netes
1/4 de ceba vermell, llescada finament

Condiment:
4 cullerades d'oli d'oliva
1 cullerada de suc de llimona
sal, pebre

Elaboració:
Col·locar el cuscús en un bol gran. En un got es barregen la sal i l'oli d'oliva i afegim 1 tassa d'aigua bullint. A continuació, s'aboca sobre el cuscús i cobrim amb un plat o una tapa. Es deixa reposar durant 3 a 4 minuts fins que tota l'aigua és absorbida. Preparar el condiment barrejant tots els ingredients en un recipient petit. Barrejar amb una forquilla el cuscús i deixar refredar durant un parell de minuts abans de l'addició de taronja, menta i ceba vermella. Afegiu el guarniment just abans de servir i ajustar al teu gust.

Més informació, aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada