Ingredients:
Per a les torrades
Llesques de pa tallades gruixudes
Filets de presa ibèrica
Formatge camembert
Ruca
Ceba cruixent
Oli d'oliva verge extra
Sal
Per a la maionesa de codony1 ou
Oli d'oliva verge extra suau
20-30 gr. de dolç de codony
Sal
Llesques de pa tallades gruixudes
Filets de presa ibèrica
Formatge camembert
Ruca
Ceba cruixent
Oli d'oliva verge extra
Sal
Per a la maionesa de codony1 ou
Oli d'oliva verge extra suau
20-30 gr. de dolç de codony
Sal
Elaboració:
Posem l'ou, la sal, l'oli i el dolç o la crema de codony i farem la nostra maionesa. El truc per a què no es talli és començar a batre des de baix sense moure la batedora i anar pujant a poc a poc. Reservem.
Tallem a làmines no gaire gruixudes el formatge camembert i reservem.
Posem en una paella un raig d'oli d'oliva i escalfem a foc fort, un cop calenta afegim la presa i fem fins que quedi ben cruixent (a gust). Abans de treure, repartim sobre la presa les làmines del formatge i deixem uns segons perquè s'escalfi i fongui una mica.
Treiem la presa i col·loquem sobre el pa, li afegim la ruca, la maionesa de codony i la ceba cruixent per sobre i llest per menjar.
Tallem a làmines no gaire gruixudes el formatge camembert i reservem.
Posem en una paella un raig d'oli d'oliva i escalfem a foc fort, un cop calenta afegim la presa i fem fins que quedi ben cruixent (a gust). Abans de treure, repartim sobre la presa les làmines del formatge i deixem uns segons perquè s'escalfi i fongui una mica.
Treiem la presa i col·loquem sobre el pa, li afegim la ruca, la maionesa de codony i la ceba cruixent per sobre i llest per menjar.
Més informació, aquí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada