dissabte, 23 de febrer del 2013

Lemon curd o crema de llimona


Amb aquesta recepta surtaproximadament 0,5 litres i es manté durant aproximadament 1 1/2-2 setmanes a la nevera. També es pot repartir la crema en petits recipients i congelar per a un ús posterior. Descongeleu els recipients a la nevera.

Lemon curd
• 3 ous
• 1,5 decilitres sucre
El suc i la ratlladura de 2 llimones
• 50 grams de mantega

Poseu els ous, el sucre i el suc de llimona en un bol a prova de calor. Disposeu el bol sobre una olla d'aigua bullint i barrejar amb la mà fins que la barreja es posi espessa, que hauria de ser al voltant de 10 minuts. Retirar del foc i tallar la mantega a daus. Batre la mantega i barrejar fins que es fongui. Afegir la ratlladura de llimona i deixar refredar. Abocar la barreja en un pot net i sec.

Més informació, aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada