dijous, 28 de febrer del 2013

Galetes amb trossets de xocolata


Recepta:
Aproximadament 40 peces

5 1/4 tasses de farina
Una mica de sal
1/2 culleradeta de bicarbonat de soda
150 grams de mantega, fosa i refredada
2 tasses de sucre morè
1 tassa de sucre
1/4 culleradeta de vainilla en pols
1 ou gran
1 rovell d'ou gran
150 grams de gotes de xocolata negra
150 grams de gotes de xocolata amb llet

Pre-escalfar el forn a 160 graus. Fonem la mantega. Tamisem la farina, la sal i el bicarbonat de soda en un bol. Batem la mantega fosa, el sucre morè, el sucre i la vainilla. Afegim el rovell d'ou i l'ou i ho batem fins que quedi suau. Afegiu la barreja de farina i remenem o pastem fins obtenir una massa. Afegim la xocolata i barregem fins que estigui ben distribuïda. Fem boles de 2-3 cm i les col·loquem sobre el paper vegetal. Assegureu-vos de deixar prou espai entre cada galeta perquè no es toquin quan s'expandeixin. Enfornar durant 10-13 minuts.
 
Més informació, aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada